Meet us

De Ruiterwinkel.nl is gestart in 2009 met de verkoop van ruiter- en paardensportartikelen via internet. Wij hebben het doel om kwaliteit te verkopen tegen een betaalbare prijs, zodat elke ruiter de juiste artikelen kan aanschaffen die zijn paardrijplezier én veiligheid ten goede komen. Vandaar dat wij samenwerken met diverse leveranciers, zodat we tegemoet kunnen komen aan ieders wens, van de startende (manege)ruiter tot aan de Grand Prix amazone.

Inmiddels hebben wij de ruitersport tak uitgebreid met een assortiment Outdoor en Lifestyle artikelen, omdat de functionele kleding voor de ruitersport ook veel breder toegepast kan worden. Denk hierbij aan mensen die graag genieten van de natuur, houden van lekker wandelen met hun hond of gewoon op zoek zijn naar functionele (warme) kleding voor buiten.

Vanuit mijn ervaring als KAM-coördinator en de nut en noodzaak van veilig werken met functionele kleding, hebben we ons tevens gespecialiseerd in de verkoop van PBM, werkkleding en werkschoeisel. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kleding te laten bedrukken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Uitgebreid assortiment

Official dealer van diverse merken 

Bezoek ook ons magazijn

Naast onze een webshop hebben wij ook een fysiek magazijn.

Openingstijden: alle dagen op afspraak! 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?
Bel of app naar 06 82 90 83 51.

Adresgegevens:

De Ruiterwinkel.nl
De Tip 12, 4233 VZ AMEIDE

KvK 84192208
BTW NL003925825B92
IBAN NL35 RABO 0373 6667 05
BIC RABONL2U