Welkom op De RuiterWinkel.nl, de specialist in paardensportartikelen.

De Ruiterwinkel.nl is jouw HORKA-specialist en je kunt bij ons terecht voor het volledige HORKA en RED HORSE-assortiment.

In 2009 zijn wij begonnen met het verkopen van ruiter- en paardensportartikelen via internet onder de naam De RuiterWinkel.nl. Wij hebben het doel om kwaliteit te verkopen tegen een betaalbare prijs, zodat elke ruiter goede spullen kan aanschaffen die zijn paardrijplezier en veiligheid ten goede komen. Onze motivatie voor het verkopen van ruiter- en paardensportartikelen komt voort uit onze eigen passie voor paarden en het plezier die wij beleven aan het ondernemerschap.

Uitgebreid assortiment paardensportartikelen

De RuiterWinkel.nl verkoopt inmiddels meer dan 2.000 producten voor ruiters en hun paarden. Bestellingen door klanten worden dezelfde dag verwerkt en zo snel mogelijk verzonden. Wanneer het pakketje is verzonden krijgt u van ons per mail een link om uw pakket te volgen.

De Ruiterwinkel.nl is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06 1930 4548. Daarnaast kunt u een email sturen met vragen over bijvoorbeeld de paardensportartikelen, onze werkwijze en aanbiedingen.

Betrouwbare merken zoals HORKA & RED HORSE

HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. De visie en producten van HORKA passen volledig bij onze winkel en dus zijn wij met veel trots jouw specialist op het gebied van HORKA en RED HORSE-assortiment!

Bezoek ook onze fysieke winkel

Naast een webshop online hebben wij ook een fysieke winkel.

Openingstijden van deze winkel zijn:

Vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur
En alle andere dagen op afspraak.  

Andere dagen ben je ook van harte welkom, maar dan op afspraak.
Afspraak maken of heb je een vraag? Bel dan naar 06 1930 4548.

Adresgegevens:

De Ruiterwinkel.nl
Broekseweg 62, 4231 VG MEERKERK

KvK 60975180
BTW NL002111247B83
IBAN NL61 RBRB 0898 2971 17
BIC RBRBNL21

De Ruiterwinkel