Welkom op De RuiterWinkel.nl, uw specialist in paardensportartikelen.

Wij zijn onder andere official dealer van de volgende merken:
-Fair Play
-BR® Equestrian Equipment
-Quick-Knot®
-Muck Boot®
-HB Ruitersport
-HORKA
-Red Horse
-Horze

De Ruiterwinkel.nl is gestart in 2009 met de verkoop van ruiter- en paardensportartikelen via internet. Wij hebben het doel om kwaliteit te verkopen tegen een betaalbare prijs, zodat elke ruiter de juiste artikelen kan aanschaffen die zijn paardrijplezier en veiligheid ten goede komen. Vandaar dat wij samenwerken met diverse leveranciers, zodat we tegemoet kunnen komen aan ieders wens, van de startende (manege)ruiter tot aan de Grand Prix amazone. Onze motivatie voor het verkopen van ruiter- en paardensportartikelen komt voort uit onze eigen passie voor paarden en het plezier dat wij beleven aan het ondernemerschap. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een regio functie te kunnen vervullen voor onze klanten uit de regio.

Uitgebreid assortiment paardensportartikelen en meer

De RuiterWinkel.nl verkoopt inmiddels meer dan 2.000 producten voor ruiters en hun paarden en inmiddels meer dan dat. Naast ons uitgebreide assortiment aan paardensportartikelen hebben wij ook diverse soorten cadeau-artikelen in ons assortiment, voor zowel klein als groot. Ook hebben wij in ons assortiment diverse soorten outdoorlaarzen, zodat wij ook klaar staan voor alle buitenliefhebbers.
Bestellingen door klanten worden dezelfde dag verwerkt en zo snel mogelijk verzonden. Wanneer het pakketje verzonden is, krijgt u van ons per mail een link om uw pakket te volgen. De Ruiterwinkel.nl is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06 82 90 83 51 Daarnaast kunt u een email sturen met vragen over onze artikelen, onze werkwijze en aanbiedingen.

Betrouwbare merken zoals Fair Play, Quick-Knot, Muck Boot en Horka

Fair Play is een hippisch merk dat de klassieke stijl op een originele manier interpreteert en aanpast aan de behoeften van moderne en actieve ruiters. Het is een dynamisch ontwikkelend merk dat sinds 2007 steeds meer tevreden klanten over de hele wereld krijgt. Naast het hoofdcatalogusaanbod worden twee keer per jaar seizoensgebonden, eigen collecties van wedstrijd- en trainingskleding en ruiteruitrusting op de markt gebracht. De hoge kwaliteit van functionele stoffen en gebreide stoffen die bij de productie worden gebruikt, het volgen van de nieuwste trends en technische oplossingen en speciale aandacht voor detail garanderen tevredenheid met het gebruik van Fair Play-producten. We zijn heel trots dat we in deze regio dé Fair Play dealer zijn en deze mooie producten van hoge kwaliteit aan u kunnen aanbieden.

In 1988 introduceerden wij ons eigen exclusieve merk “BR®” (Bieman Riding). BR® is inmiddels uitgegroeid tot een erkend merk dat binnen de hippische wereld synoniem staat voor kwaliteit.
Het veilig beoefenen van de paardensport vraagt om een goede uitrusting voor zowel ruiter als paard. Met de focus op het maken van stijlvolle producten van goede kwaliteit tegen de juiste prijs, biedt BR® stijlvolle designs met oog voor detail, materiaal, pasvorm en functionaliteit, passend binnen de trends en ontwikkelingen in de markt.
BR® biedt een breed assortiment bestaande uit ruiter- en paardenartikelen. We staan bekend om onze peesbeschermers, zadeldekken, rijhelmen, dekens, hoofdstellen en kledingcollecties. Twee keer per jaar brengen we een seizoenscollectie uit met kleding en paardenartikelen. Daarnaast  hebben we een breed assortiment dat bestaat uit onder andere leerwerk, bitten, verzorgingsproducten, wedstrijdkleding, schoeisel en schapenvachtartikelen.

Sinds augustus 2017 is Quick Knot® op de markt. Hèt product om snel en professioneel paarden in te vlechten. Quick Knot® werd in hetzelfde jaar uitgeroepen tot WINNAAR van Horses Product of the Year 2017. Het product werd geprezen om het hoge innovatieve karakter, zijn eenvoud en om het einddoel eenvoudiger en sneller te bereiken. Een welkome aanvulling dus op ons assortiment voor de wedstrijdruiter.

The Original Muck Boot Company is sinds 1999 in Engeland begonnen met als enig doel het ontwikkelen van een comfortabele laars met topkwaliteit. De behoefte aan een comfortabele laars die kan worden gebruikt bij zware omstandigheden heeft geleid tot een aantrekkelijk assortiment met top kwaliteiten.
Elke laars is 100% waterdicht en heeft een ademende Airmesh dat ervoor zorgt dat transpiratie goed wordt afgevoerd. Het voorgevormde voetbed zorgt voor een goede steun en een prima draagcomfort. De laarzen voelen erg licht aan door het soepele natuurrubber en neopreen. Dit zorgt voor een comfortabele laars bij zware omstandigheden. Trots dat we deze mooie producten aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Een absolute musthave voor alle buitensportliefhebbers!

HORKA streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij veiligheid, ‘elegant design’ en een goede pasvorm voorop staan. Daarnaast wordt er door het HORKA team voortdurend geanticipeerd op ontwikkelingen en recente trends om zo elk seizoen een stijlvol & functioneel assortiment aan te kunnen bieden. De visie en producten van HORKA passen volledig bij onze winkel en dus zijn we jouw specialist op het gebied van het HORKA en RED HORSE-assortiment.

Bezoek ook ons magazijn

Naast onze een webshop hebben wij ook een fysiek magazijn.

Openingstijden:

Let op: De volgende data zijn we gesloten i.v.m. diverse evenementen:
-Vrijdag 19 mei – Jaarmarkt Schoonrewoerd
-Zaterdag 20 mei – Teamwedstrijd Manege de Schakel Ameide
-Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei alleen op afspraak open i.v.m. Pinksterweekend
-Zaterdag 3 juni – Onderlinge Wedstrijd PSV de Giessenruiters Ameide
-Zaterdag 17 juni – Jaarmarkt Heukelum
-Zondag 18 juni – Wedstrijd Stal de Elzen te Dordrecht
-Zaterdag 24 juni – Bixie dag PSV de Giessenruiters Ameide
-Zondag 9 juli – Wedstrijd Stal de Elzen te Dordrecht
-Woensdag 26 juli – Paardenmarkt Alblasserwaard
-16 t/m 20 augustus – Landgoedfair Marienwaerdt op Landgoed Marienweardt Beesd
-Zaterdag 2 september – Bixie dag PSV de Giessenruiters Ameide
-Zaterdag 16 september – Fokveedag Hoornaar
-Woensdag 11 oktober – Paardenmarkt Vianen
-Donderdag 12 oktober – Paardenmarkt Ameide

Vrijdag van 14.30 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
Alle andere dagen op afspraak.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Bel of app naar 06 82 90 83 51.

 

Adresgegevens:

De Ruiterwinkel.nl
De Tip 12, 4233 VZ AMEIDE

KvK 84192208
BTW NL003925825B92
IBAN NL35 RABO 0373 6667 05
BIC RABONL2U